همونطور که جناب Dark Devil توضیح کامل دادن، تقریبا استفاده از سی پی یو هیچ نقش خاصی نداره، فقط گرافیک آنبورد داشته باشه بهتره برای عیب یابی،همین، فقط همین کافیه.ریگ هایی دیدم در حد سی پی یو سلرون.فقط ویندوز یا لینوکس رو بیاره بالا کافیه و خنک کننده هم نمیخواد چون فضا باز هست.تنها حواس ما بایستی به گرافیک باشه که نیاز به مهارت کوچکی در امر آورکلاک هستش.
بقیه قطعات صد در صد به سلیقه ربط داره و هرشخصی صلاح خودش رو،خودش بهتر میدونه لذا اگر کوچکترین تجربه ای در خرید قطعات کامپیوتری داشتید میتونید بر اساس نیاز خودتون تهیه بفرمائید.
من توی فروم لیون در باره ماینینگ سعی کردم بصورت ساده و تا جاییکه خودم اطلاعات داشتم، در اختیار عزیزان دیگران هم بزارم، لینک تاپیکش رو ولی نمیتونم اینجا بزارم چون یه بار گذاشتم، پاکیدنشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا یا با ماینینگ مشکل داشتن عزیزان، یا قرار دادن لینک فروم همسایه که در و دیوار اینجا داره تبلیغش میکنه و یا با شخص خودم که احتمالا گزینه هر سه موارد درست بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks